מענה ל־המלצות וטיפים למטיילים בתאילנד

רינת
אורח

הטיסה הייתה עם האוזבקים אחלה מטוסים מרוויחים אבל לא אחזור אליהם יש להם 5 כריות ו4 שמיכות בלחץ ומחלקים קודם לילדים שברוב במקרים לילדים זה גם לא מספיק,הטיסה של 11 שעות קשה ומתישה
יעד ראשון היה פוקט-חלום פשוט חלום היינו שלושה בנות בחדר מלון the kee מלון מדהים נמצא במיקום הכי מרכזי שיש חדרים ענקיים בריכה מפנקת הכל במלון חדש מלון 5 כוכבים עם הרגשה של 6 כוכבים!!!
עשינו את האטרקציה של 7 האיים-מומלץ ביותר אין נופים כאלה זו תאילנד האמיתית
סגרנו דרך כחול לבן ב1400 באט שווה כל שקל
אוכל בפוקט-למי שאוהב אוכל ישראלי רק כחול לבן
אוכל טעים ונקי !!
מקומות בילוי בפוקט- הטייגר והאילוז’ן לא לפספס!!
שניהם נמצאים בווקינג סטריס של פוקט שזה חוויה בפני עצמו!

יעד שני קוסמוי-היינו 9 ימים,מיותר לגמרי יותר מידי חבל שלא חילקתי את הטיול אחרת
מלון nora buri- ריזורט מפנק של 5 כוכבים הרגיש לי חופשה של אשת הספורטאים???
סוויטה ענקיתתתתתתת 3 בריכות חוף פרטי שרות מדהים של המלון ארוחת בוקר שלא נדבר עלייה בכלל עשינו במלון מסאג כל הגוף שעה וחצי ב1800 באט אין אין אין פינוק שכזה הכל יוקרתי מדויייק וטוב
היינו 5 ימים במלון הזה
ו4 ימים בkc -אכזבה של מלון אין לתאר בכלל מהפינוק של פוקט והנורה בורי הרגיש לי אכסנייה למרות ששילמתי מחיר של 300 שקל ללילה לכל אחת(סך הכל 900!!) ממש אילת הקטנה הכל מפוצץ ישראלים,לובי מזכיר את הכניסה לאיזה מלון 2 כוכבים באילת מסדרון ומעלית עם תפילה של לא להיתקע! החדרים כן מפנקים וחדשים היה לנו ג’קוזי בחדר מרפסת עם נוף לבריכה אבל ויש אבל גדול מתי שאנחנו היינו הבריכה המרכזית לא הייתה בשימוש בכלל היה אפשר להשתמש רק בבריכה החיצונית של המלון ביום שבת לשלם 700 באט למיטה !!!!!!! כדי להשתתף ב”מסיבת בריכה” שזה
די ג’יי על עמדה קטנה עם שירים מעפנים וסך הכל 5 אורחים בבריכה !!
והמקלחת שלא נדבר עלייה לבנות ביננו שלא רוצות לחפוף כל יום תשכחו מזה במלון הזה כי אין שפורפורת כן כמו קראתם אין!!!
אטרקציות בקוסמוי-הליכה על קרקעית הים חובה!!!חוויה מדהימה שאין כמותה
מופע דראג ממש צמוד ללמטייל-חובההה!!
טיול ג’יפים בספארי וביערות חובה!!!!
קארטינג את המסלול ה 2 ברמת קושי-חובה!!!
מויזאון התלת מימד-מהממםםם יצאו שם אחלה של תמונות יש לך הרגשה שאת ממש באמצע ספארי או כיאלו את באמצע הים,ממליצה בחום
פול מון -סגרנו מעבורת דרך ישראטור שילמנו 1400 באט במקום 700 על שרות vip שזה אומר שמתי שאנחנו רוצות מעבורות חזור אנחנו לא ממתינות
חרטה בריבוע סתם לקחנו מאיתנו אקסטרה כסף בעל המעוברת לא ידע איזה vip אני בכלל ומה אני רוצה המתנתי קרוב לשעה וחצי ברציף
אני לא טיפוס של מסיבות וסמים לכן אני לא נהנתי בפול מון אבל כול אחד והטעם האישי שלו
אוכל בקוסמוי-מסעדת בזילוקים מסעדה ישראלית עם אוכל טעים ונקי
פרגו- מסעדה איטלקייה ברמה נמצאת ממש צמודת למלון אמארי
הייתה עוד מסעדה איטלקייה שאני ממש מצטערת שלא יודעת את השם שלה נמצאת באזור של למטייל אין אוכל טעים כזה בעל המקום זה איטלקי מדהים עם יד מדוייקת לבישול
מקומות בילוי בקוסמוי-הגרין מנגו מדהים !
הערק בר המסיבות חוף בלילה מדהים
וגם בצהריים חוף מעולה עם אחלה מוזיקה

יעד 3 פטאייה-כל מי שאמר שזה לא יעד לנשים טענ והגדול זה היעד לנשים מקום מדהיםםםםםם ויפה עם ה-קניות הכי טובות שעשיתי סוף סוף הרגשתי בבית עם זארה ברשקה מנגו מחירים כמו בארץ רק בלי המעמ (ממש כמו אילת) אבל לחולת קניות כמוני מבטיחה לכם מה שיש שם לא תמצאו בסחורה שיש בארץ
הייו במלון סנטרל אבניו-מלון ישראלי כשר מלון בוטיק עם חדרים מדהימם הכל נקי וחדש
וכשר!! הבריכה ממוקמת בגג אומנם קטנה אבל אחלה קונספט הייתה לי התלבטות עם מלון הילטון פטאייה לפניי שסגרתי כשהגעתי לפטאייה התחרטטתי שלא סגרתי בהילטון באזור 250 שח לילה לאדם ומלון מדהים היינו במסעדה של המלון ממוקמות וקומה 50 ומשהו חוויה !!!
אטרקציות בפטאייה-פארק המים מדהיםםם!!
שחייה עם דולפינים -פשוט מאוהבת בייצור הזה !!
מקומות בילוי -אינסומניה!!! ללא ספק
הווקינג סטריט שלהם מדהים!!!!
מי שמחפש איכות טובה לשעונים (סופר קופי)
יש ממש ביציאה של הווקינג סטריט חנות צצדית של תיקים שנראת תמימה לחלוטין שואלים את המוכרת על שעונים היא מכינסה אותך לכניסה אחרוית לתיקים ולשעונים שאתם באתם רוצים לראות!!
בנוסף צמוד לקניון סנטרל פסטיבל ששם יש את כל המותגים יש את קניון מאיה משהו כזה יש שם אחלה של דברים ובזיל הזול!!

יעד אחרון בנגקוק-מלון פרינסס פטומאן נמצא ממש על הmbk מלון 5 כוכבים ברמה מדהימה היה לנו חדר ענקייייי השרות מעולה הארוחת בוקר הכל הכל יוקרתי ומצויין
הקניון שהכי אהבתי שם זה הסיאם שם היה את כל המתוגים שאני אוהבת וחיפשתי
הmbk קומה 6 ו 3 הקומות הכי טובות תכל מי שמפחשת תיקים יש שם פשיטה פשוט מסתובבת שואלת בשקט ומראים לך עולם ומלואו????

אטרקציות בבנגקוק-מאדם טוסו בין העלובים שיש משאר העולם כמעט כל בובות השעווה הכי בנאליות וישנות יש שם 0 חדשנות

עולם המים-מהממם כל סוגי חיות הים שרק תרצו ויש שם גם צלילה עם כריש אחלה חוויה ממליצה בחום על המקום

ביטוח נסיעות לחו''ל
כרטיסי ספורט

עדכוני מבצעי נופש

הורדת אפליקציה
חופשה בישראל