eSim לאזרבייג'ן

Sim ו-eSim לאזרבייג'ן – מידע וטיפים למטייל

מתכננים חופשה באזרבייג'ן? אל תשכחו להזמין כרטיס סים מראש. כיום, מגוון האפשרויות לקניית סים לאזרבייג'ן הוא רחב ואף מבלבל. לפני שהולכים שוב על הדרך המיושנת לקניית סים בבאקו, מומלץ לקרוא את המדריך שלנו לתקשורת באזרבייג'אן ולגלות איך משתמשים בטכנולוגיות החדשות לחיסכון בכסף ובזמן.

      הזמנת דילים לבאקו       |       הזמנת טיולים מאורגנים לאזרבייג'ן

הטיפ הראשון והחשוב ביותר הוא להזמין סים לאזרבייג'אן מראש. מגוון נותני השירות בתחום הוא גדול, ולכן חשוב לסנן ולמצוא ספק אמין ומוכר.

שתי חברות בולטות ומומלצות לקניית סים לאזרבייג'ן עם שירות מותאם לתיירים, הן:

דרים-סים, עם שירות מותאם לתיירים. דרים-סים מציעה סים פיזי או eSim לאזרבייג'ן עם גלישה בלבד, כך שהשירות מתאים לכל סוגי המכשירים. הסים הוא אוניברסלי ורב פעמי, ותוכלו להשתמש בו בטיול הבא בכל מדינה מתוך כ-190 מדינות ברשימה שבאתר (כל מדינה ותעריף גלישה משלה). התשלום מתבצע אך ורק על הגלישה בפועל, בלי חבילות או התחייבות מראש.

להזמנת SIM או eSIM לאזרבייג'ן מ-Drimsim לחצו כאן

מולטי טראוול, חברה ישראלית עם חבילות זולות שמיועדות לתיירים ולטווח קצר. מולטי טראוול מציעה eSim לאזרבייג'ן שכולל כמות נתוני גלישה בהתאמה אישית, שיחות בחו"ל ממספר ישראלי (דרך אפליקציה שזמינה בחלק מהמכשירים בשוק), שירות לקוחות בעברית ועוד. טיפ חשוב: לחצו על הרשימה שבאתר כדי לוודא שהמכשיר שלכם תומך ב-eSim.

להזמנת eSIM לאזרבייג'ן ממולטי טראוול לחצו כאן

חופשה באזרבייג'ן – עוד מידע שימושי

טיסות לבאקו – השוואת מחירים והמלצות למטייל

השכרת רכב באזרבייג'ן – השוואת מחירים ומידע

באקו – מלונות מומלצים עם ילדים בבירת אזרבייג'ן

באקו עם ילדים – חופשה בבירת אזרבייג'ן

 סוגי סים לאזרבייג'ן

שתי אופציות עומדות בפניכם בעת קניית סים לאזרבייג'ן:

  • סים קלאסי מסורתי, כזה שמתקינים פיזית בטלפון הסלולרי.
  • סים אלקטרוני, (eSim) אותו מתקינים מרחוק באופן מקוון.

חשוב לציין שלפני שמזמינים eSim לאזרבייג'ן, עליכם לבדוק שהסמארטפון שלכם תומך בטכנולוגיה. רשימות המכשירים התומכים בeSim נמצאות באתרים של Drimsim ושל מולטי טראוול (קישורים לאתרים תמצאו למעלה באדום).

אז מה ההבדל בין סים קלאסי לeSim לאזרבייג'ן?

סים לאזרבייג'ן עם סים פיזי, קלאסי

זהו הסים הרגיל, שכולנו מכירים. לרכישת סים קלאסי, תאלצו להגיע לחנות או להזמין משלוח. להתקנה, יש להוציא את הסים הישן, ולהתקין את החדש (אלא אם כן יש לכם מכשיר עם מקום לשני כרטיסי סים).

למרות פיתוחו של הסים האלקטרוני שמאפשר לעשות את הכל מרחוק, הסים הקלאסי עדיין פופולרי מאוד בשוק, מכיוון שחלק מהמטיילים עדיין לא מכירים מקרוב את הטכנולוגיה החדשה והחסכונית, ומכיוון שחברות סלולר רבות עדיין לא מציעות eSim.

סים לאזרבייג'ן עם סים אלקטרוני

eSim הוא בין הטרנדים הלוהטים בעולם התיירות, ובצדק. מדובר במהפכת סלולר של ממש, שמלאה ביתרונות עבור מי שמחפש סים לאזרבייג'ן לחופשה.

אז מה זה eSim? הביטוי מגיע מהמילים Embedded Sim, שפירושן סים מוטמע.

הסים המוטמע נקרא כך מכיוון שהוא מגיע מוטמע בתוך הסמארטפון, ואין צורך להכניס או להוציא אותו.

eSim לאזרבייג'ן מאפשר התקנה מכל מקום בו יש חיבור לאינטרנט. אין צורך להוציא את הסים הישן, אין צורך לנסוע לחנות ואין צורך להזמין משלוח.

לרוב, ההתקנה כוללת סריקת ברקוד פשוטה, ולעיתים הורדת אפליקציה לניהול חשבון. עם טכנולוגיה מתקדמת ונוחה יותר, היינו חושבים שמדובר בשירות יקר יותר מהשירות המסורתי, אך למעשה השוק מלא בחברות eSim שמצליחות להוזיל מחירים לשירותי סלולר בזכות הטכנולוגיה החדשנית הזו. לכם רק נשאר לבחור בחברה אמינה עם שירות טוב.

אז איזה סוג סים לאזרבייג'ן הוא המומלץ ביותר? סים קלאסי או eSim?

ההשוואה הבאה תענה לכם על השאלה:

עלות

העלויות משתנות מחברה לחברה, אך לרוב אין הבדלים משמעותיים בעלות בין סים רגיל ל-eSim מאותה החברה. מצד שני, קניית eSim חוסכת עלות משלוח או עלות נסיעה לסניף. כשמדובר בחופשה, היא חוסכת גם זמן יקר בשיטוט בשדה או ברחבי העיר בחיפוש אחר סניף סלולר.

בקטגוריה זו, אין ספק שeSim הוא האופציה היעילה יותר.

התקנה

התקנת eSim אפשרית מרחוק באופן מקוון, ללא צורך להגיע לסניף או להמתין למשלוח. היא לא דורשת הוצאת סים פיזי ישן ומתאפשרת בדרך כלל בסריקת ברקוד פשוטה.

לעומת זאת, כדי להתקין סים קלאסי צריך לאסוף אותו מהחנות או במשלוח, להוציא את הסים הישן, ורק לאחר מכן להתקין את הסים החדש (אלא אם כן מדובר במכשיר עם סים כפול).

גם בקטגוריה זו נראה ש-eSim מספק יתרון משמעותי.

שימוש בשני כרטיסי סים בו זמנית

עם  eSim לאזרבייג'ן, בדרך כלל ניתן להתקין בסמארטפון כמה כרטיסי סים בו זמנית, ולהחליף ביניהם בהגדרות במידת הצורך. כמו כן, אם הסים הישראלי המקורי שלכם הוא סים פיזי, לא תצטרכו להוציא אותו מהמכשיר במהלך הטיול.

עם סים קלאסי, לעומת זאת, בדרך כלל ניתן להתקין במכשיר כרטיס סים אחד בכל פעם (למעט מכשירי סים כפול בהם ניתן להתקין שניים בו זמנית).

גם בקטגוריה זו, eSim לאזרבייג'ן מציע את היעילות המרבית.

התאמה למכשירים

כרטיסי eSim רלוונטיים רק עבור מכשירי סמטארפון שתומכים בטכנולוגיה (רוב מכשירי הסמארטפון מהשנים האחרונות תומכים בה).

באתרים של DrimSim ושל מולטי טראוול הישראלית, ניתן לראות רשימה מפורטת של מכשירי סמארטפון שתומכים ב-eSim לפני הרכישה.

כרטיסי סים קלאסי מתאימים לכל המכשירים (אם כי בארה"ב החלו כבר למכור דגמים חדשים מסוימים שמתאימים רק לסים אלקטרוני). אם יש לכם מכשיר סלולר ישן, ייתכן והוא לא תומך בטכנולוגיית ה-eSim אך הוא כמעט בוודאות תומך בכרטיס סים קלאסי.

איך קונים סים לאזרבייג'ן?

היצע האפשרויות לקניית סים לאזרבייג'ן יכול להיות מבלבל, ובחיפוש קצר וודאי תראו שיש מגוון ענק של הצעות וקשה להבין מהי האופציה האמינה. כעת, ננסה לעשות סדר בדברים.

אלו רק כמה מהאופציות הפופולריות ביותר לקניית סים לאזרבייג'ן:

קניית eSim לבאקו אונליין

זוהי האופציה החדשנית והנוחה ביותר. ניתן למצוא מגוון רחב של חברות שמציעות eSim לאזרבייג'ן, מכיוון שהמכירה לא תלוית מקום.

השאלה המרכזית באופציה זו בחירת נותן השירות האמין ביותר.

כאמור, במדריך זה אנו מציעים שני ספקים אמינים לקניית סים לבאקו:

סים באזרבייג'ן עם DrimSim

דרים-סים היא חברה בינלאומית ידועה בתחום, עם כמה יתרונות בולטים: היא מציעה סים אוניברסלי, שירות לקוחות זריז בצ'אט, ועובדת עם שתי הטכנולוגיות, סים קלאסי וeSim לאזרבייג'ן.

הקונספט של דרים-סים הוא בסגנון של תשלום רק על הגלישה בפועל. מטעינים כסף בחשבון (מינימום של 20 אירו להטענה), וגולשים בתעריף קבוע מראש לפי מגה בייט. האפליקציה של דרים-סים מאפשרת מעקב נוח אחר החיובים.

הסים תקף בכ-190 מדינות ברחבי העולם, כאשר בכל מדינה תעריף הגלישה הוא שונה.

אז האם דרים סים אמינה? בהחלט כן! מדובר בחברה שפועלת כבר מ-2016 ונחשבת לפופולרית בקרב מטיילים. חשוב רק לזכור שמדובר בסים שמספק שירותי אינטרנט בלבד, אך לרוב אינטרנט זה כל מה שצריך בטיולים קצרים, וניתן לתקשר באמצעותו בוואצפ או בוייבר וכול'.

eSim לאזרבייג'ן עם מולטי טראוול

מולטי טראוול היא חברה ישראלית מבית PAYCALL. השירות בעברית ומסביב לשעון, ומותאם במיוחד למטייל הישראלי. במולטי טראוול מציעים סים אלקטרוני בלבד. כדי לרכוש eSim לאזרבייג'ן, כל מה שצריך לעשות הוא לכתוב אזרבייג'ן בתיבת החיפוש בעמוד הראשי, לציין את התאריכים ואת מדינת המקור, ולבחור חבילה. עם מולטי טראוול אתם משלמים על חבילה מראש ויודעים בדיוק מה כלול במחיר. יתרון נוסף של מולטי טראוול הוא אפליקציית השיחות וההודעות, עם אופציה למספר ישראלי (השירות עלול להשתנות בהתאם לסוג המכשיר).

לאחר שבוחרים חבילה ומבצעים תשלום, מקבלים את הוראות ההתקנה במייל או בפלאפון. ניתן להיעזר בשאלות הנפוצות או בתמיכה של מולטי טראוול שהיא, כאמור, בעברית.

רכישת חבילת חו"ל לאזרבייג'ן מהארץ

סוגי החבילות ופרקי הזמן המינימליים של חבילות לחו"ל המוצעות על ידי חברות בארץ משתנים מאוד מחברה לחברה, אך לרוב, החבילות הן לשבועיים או לחודש ומתומחרות בהתאם.

קניית סים לאזרבייג'ן בשדה התעופה בבאקו

ניתן לקנות סים בשדה התעופה בבאקו, אך המלאי די מצומצם נכון לכתיבת המדריך, ותהליך הקנייה וההרשמה עלול לקחת זמן יקר בשדה. זוהי אופציה יחסית זולה.

קניית סים בבאקו מחברות מקומיות

ניתן למצוא מגוון חנויות סלולר לרכישת כרטיס סים בבאקו, בעיקר במרכז העיר. מחוץ לעיר הבירה קצת יותר קשה למצוא חנויות זמינות. זוהי אופציה זולה, אך עלולה לבזבז זמן יקר ומשמעותי במהלך הטיול.

מחירי סים באזרבייג'ן

מחירי סים בבאקו בפרט ולאזרבייג'ן בכלל מאוד משתנים מחברה לחברה.

בדקנו מחירים לשתי הטכנולוגיות: גם מחירי eSim לאזרבייג'ן וגם מחירי סים קלאסי, כדי שתוכלו לדעת למה ניתן לצפות.

מחיר סים לאזרבייג'ן עם מולטי טראוול נמדד לפי כמות הגלישה. המחירים מתחילים מכ-17.7$ לחבילה עם ג'יגה אחד, 34.4$ לשני ג'יגה, 96.5$ ל-5 ג'יגה וכן הלאה.

מחיר סים לאזרבייג'ן עם דרים-סים מתחלק לשניים: עלות הסים עצמו (10 אירו לקלאסי או ל-eSIM), ותעריף הגלישה של דרים-סים באזרבייג'ן שעומד על 0.03 אירו.

מחירי החברות המקומיות מאוד משתנים, וחשוב לשים לב לבדוק את המחירים לחבילות Prepaid. אלו לרוב מתחילים מכ-20 מאנאט אזרבייג'ני לחבילות הגלישה המינימליות, והמחירים משתנים בהתאם לכמות נתוני הגלישה. בנוסף, צריך לזכור לחשב גם את עלות הסים עצמו, שהיא בדרך כלל די סמלית.

המחירים המופיעים כאן נכונים למועד כתיבת המדריך, והם עשויים להשתנות מעת לעת.

סלולר תקשורת ואינטרנט באזרבייג'ן

באזרבייג'ן פועלות מספר חברות סלולר מרכזיות: אזרסל, בקסל, נאר, ונקסטל.

מהירות האינטרנט בחיבור מובייל באזרבייג'ן נחשבת לסבירה ואף מעט מהירה יותר בממוצע מישראל: לפי Speedtest אזרבייג'ן נמצאת במקום ה-58 במהירות המובייל העולמית, עם 39.12 מגה בייט לשנייה (לחיבור מובייל).

תחום התקשורת באזרבייג'ן נהנה מהתפתחות בשנים האחרונות. עם זאת, חיבור ה-5G עוד לא כל כך מפותח כמו בארצות אחרות אך העניין צפוי להשתנות.

אפליקציית ההודעות הפופולרית ביותר באזרבייג'ן היא וואטסאפ, כך שתוכלו להשתמש בה באופן נרחב לתקשורת עם נותני שירות מקומיים.

רגע לפני החופשה, כדי לשמור את מספרי החירום באזרבייג'ן לכל מקרה שלא יהיה:

112 מספר חירום כללי

102 משטרה

103 אמבולנס

הוספת תגובה

    להזמנת חדרי מלון השאירו הודעה וסוכן נסיעות יחזור אליכם במהרה

    השם שלך (חובה)

    האימייל שלך: (חובה)

    הטלפון

    המסר שלך ( חשוב לרשום יעד)

    ביטוח נסיעות לחו''ל
    כרטיסי ספורט

    עדכוני מבצעי נופש

    הורדת אפליקציה
    חופשה בישראל